<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1749631898577992&ev=PageView&noscript=1" />

Vi erbjuder projektorlampor i hög kvalitet!

AudicomPendax hjälper skolor, kommuner, landsting och företag att hitta rätt lampmodell till din projektor.

Behöver du hjälp att byta lampan? Passa på att beställa en kalibrering och servicegenomgång. Vi hjälper er med underhåll av projektorn när ni som mest behöver det!

  

    08-555 369 62

    support@audicompendax.com


Odoo • Text and Image

Just nu har vi högt tryck. Serviceteamet gör sitt bästa för att kunna hjälpa er så snabbt som möjligt och ber om ursäkt för längre hanteringstider än normalt.

Service | FelanmälanHar ni AV-teknik som är i behov av service?

Även om ni inte ännu är några av våra befintliga företags kunder så kommer ni alltid få hjälp av oss när det behövs. Registrera ett ärende här nedan eller ring till vår kundtjänst så är vi snart på plats. 


08-555 369 62

TelefonsupportHar ni AV-teknik som är installerad av AudicomPendax och behöver rådgivning/ distans hjälp?

Vi erbjuder telefonsupport med certifierad utbildad servicetekniker och ingenjörer.08-555 369 62 

Förebyggande underhåll

 Förebyggande service är något vi starkt rekommenderar för kontinuerlig, säker drift. Anledningen är att utrustningen skall hålla samma höga standard under hela sin livslängd. En årlig förebyggande service tryggar livslängden.

Vi utför teknisk service och kontroller på all utrustning och kringutrustning vi säljer. Vi erbjuder flera olika service avtal som kundanpassas efter er verksamhet och behov. 

  08-555 369 62